Tävlingen äntligen avgjord

Fjällorama

Idag levererades äntligen de nya sofforna från IKEA till vår övervåning. Sofforna heter Ektorp med tyget Hovby vit/svart. Igår fick jag också leverans av en ny lampa som syns på bilden ovan. Den heter Aröd och kommer även den från IKEA.

 

Fjällorama

När vi nu ikväll äntligen kunde slå oss ner i de nya sofforna på övervåningen så tyckte vi också att det är hög tid att kora vinnaren i vår namntävling som vi hade här på bloggen tidigare.

 

Fjällorama

Tävlingen gick ut på att lämna förslag på vad vi skulle kalla detta rum – då det inte har något självklart namn. Vi fick en hel del förslag – närmare bestämt 27 stycken, men vi har nu enats om det som vi tycker är bäst. Å det vinnande namnet är… Fjällorama. Stort grattis till Bojan Palm som kom med det finnande bidraget! Här följer nu ytterligare ett antal bilder på Fjällorama:

 

Fjällorama

Fjällorama

Fjällorama

Fjällorama

Fjällorama

Fjällorama

Citronträdet

Detta fantastiska citronträd fick jag i en tidig födelsedagspresent av mamma och Bengt-Owe och det har nu intagit sin givna plats i rummet. Tack tack tack!Inga kommentarer tillåtna.