Bro till punschverandan

Plintar till farstubron

Fullkomligt LJUVLIGT sommarväder har denna helg bjudit på. Vad passade då inte bättre än att påbörja arbetet med bron till punschverandan. Fredrik har förberett med att gräva ner tre plintar som stommen till bron ska vila på. Vid tio kom svärfar hit för att hjälpa till.

 

DSC04957

Detta har varit min utsikt under dagen. Har dessvärre varit tvungen att jobba större delen av dagen – men när Clara kom hem vid tretiden, efter en helg hos momma, så passade även jag på att gå ut.

 

DSC04960

Så här såg bron ut ikväll. Man kan ana hur slutresultatet kommer att bli.

 

En härligt stor bro som inbjuder till att sitta och mysa på. Precis så vill jag att en bro ska vara! Ja, tänk så många timmar vi suttit på vår gamla bro å pratat över en kopp kaffe, njutit av utsikten och naturen. Jag minns till exempel första kvällen, när vi flyttat in i huset å satt på bron och försökte smälta alla intryck. Då kom en stor, stor uggla och flög förbi, precis framför oss där vi satt.

 

DSC04977

Ja, jag passar också på att bjuda på sommarens första ”jämförelsebild”. Om en vecka kommer grävar-brum-bum och snyggar till på gården.Inga kommentarer tillåtna.