Nytt prylinköp

Idag har vi gått och blivit med färgsprutan Bosch PFS 105 E. Ja, när det nu börjar att dra ihop sig att måla tak igen så tyckte vi att det var lika bra. Vi kommer förhoppningsvis att tjäna en hel del tid och möda med denna pryl.

Först på tur står kök- och vardagsrumstak. Inte svårt att måla med pensel – men det är ganska många kvadratmetrar att måla – framförallt när man tänker att det ska målas MINST tre varv också! Men det var framförallt med tanke på taket i det nya allrummet på övervåningen som vi köpte färgsprutan. Där det är 3,10 i takhöjd och jag har inte lust att tillbringa mer tid än absolut nödvändigt där uppe!

 

20120914-222614.jpg

Fick ikväll uppmaningen av Fredrik att titta på den medföljande  instruktionsvideon, vilket jag just gjort. Så nu är jag fullärd och redo att sätta igång med kökstaket i morgon bitti! Ett första prylutlåtande kommer under morgondagen!Inga kommentarer tillåtna.