En så ljuvlig dag…

Vilken kalasdag vi haft idag! Åh, vad vi har njutit i trädgårdsmöbeln – som för tillfället står uppe på punschverandans grund. Ja, någon nytta ska väl grunden göra innan vi börjar bygga på den.

Men vi har också hunnit städa undan en del trasiga presenningar, krattat bort löv och skräp, målat sovrumstak, monterat ner delar av byggnadsställningen som stått framme hela vintern och GRILLAT! Ja, vi har grillat både till lunch och middag!

Det känns som att det är idag som huset äntligen tinat fram från vinterdvalan och vi kunnat få en överblick av hur huset och byggnationerna klarat vintern. Här nedan ser ni två bilder över hur huset ser ut idag. Kan jämföras med bilderna från inlägget Ett nytt hus tar sin form den 25 oktober 2011.

   

Huset står i alla fall kvar intakt – det är bara presenningen över takpappen som blåst sönder under vintern. Ja, närmare bestämt i stormen Dagmar som drog in över Jämtland på juldagen.

Om en månad sätter vi igång med att bygga punschverandan!

 Inga kommentarer tillåtna.