Värdefulla hjälpande händer

   

Till vår stora glädje kom igår min pappa upp från Gräddö för att hjälpa oss att renovera fönstren som vi köpt begagnade och som snart ska sättas in i nästa utbyggnad (etapp 2). Eftersom det börjar bli stressigt att hinna så är hjälpen välkommen!

För att ändå försöka underlätta arbetet (och kanske göra det lite roligare) så var Fredrik på shoppingrunda igår. En Speedheater kommer förhoppningsvis att hjälpa pappa (och oss) en hel del.

I måndags beställde vi de nya dubbeldörrarna som vi ska ha till punschverandan.  Beställningen gjordes hos det lokala företaget Tandsbyns Snickerier. Eftersom dörrarna ska passa ihop med fönstren som också ska sitta på punschverandan så krävs att dörrarna specialbyggs. Känns både spännande och roligt!

I morgon kommer elektrikern och förbereder eldragningarna i Claras och vårt sovrum. Sen tror jag även att bästa svärfar skulle komma och snickra lite. Som grädde på moset åker mamma och hämtar Clara på dagis så att Clara slipper få så himla långa ”arbetsdagar” nu när vi båda jobbar heltid igen.

Vad skulle vi göra utan våra fantastiska föräldrar?! TACK – ni är bäst!!!!Inga kommentarer tillåtna.