Tvättstuga = Check!

   

   

Ja, nu fungerar också vattnet och därmed kan vi betrakta även tvättstugan klar. Den nya vattenpumpen, varmvattenberedaren, avhärdaren, tvättmaskinen och torktumlaren kopplades in igår fredag – och allt fungerar. Av en tillfällighet fick vi idag infallet att tvätta lite!

Den gamla vattenpumpen som stått i hallgarderoben och fört oväsen är nu väck! Den nya pumpen är för det första betydligt tystare och dessutom står den nere i torpargrunden. Det gör att det numera är helt tyst i huset när man öppnar upp en vattenkran. Ljuvligt!

Innan vi installerade avhärdaren var hårdhetsgraden på vattnet 16 dH. Nu är det 2 dH. Vattnet har alltså gått från ”Hårt” till ”Mycket mjukt”. Kanske krävs vissa finjusteringar för att få det på en lagom nivå.

Det nya badkaret blev också en succé! Clara har badat två dagar i rad – och själv tvättat och sköljt håret. Hallelulja!Inga kommentarer tillåtna.