Väntar fortfarande…

Oj, det var ett tag sedan senaste inlägget nu. Det betyder inte att vi inte arbetar med byggnationerna, bara att det inte är så mycket att visa upp just nu. När det gäller badrum, hall och tvättstuga börjar det ju vara så nära målgång nu att jag inte vill lägga upp några bilder längre. Nu vill jag vänta tills jag kan överraska med de typiska ”efter-bilderna”. Tyvärr väntar vi fortfarande på hantverkarna, men vi hoppas de kommer under denna vecka istället.

Däremot fortsätter arbetet med vårt och Claras sovrum på övervåningen. Här ovan ser ni ytterligare en härlig tapet som legat gömd bakom plankvägg, spännpapp, tapeter, spånskiva och slutligen mer tapeter.

 

   

Här ser ni den bärande vägg som funnits mellan vårt ”gamla” sovrum och kattvinden. På den högra bilden har den väggen rivits och nu är det bara en bit av den gamla ytterväggen som är kvar att rivas. Och ja… vi har växlat av den bärande väggen (i detta fall med en förstärkt takstol).

 Inga kommentarer tillåtna.