Punschen närmar sig…

Punschverandan före

Detta kort är taget förra helgen – innan Fredrik och Leif hade hunnit börja arbetet med sista isoleringen, sätta panel och göra klart taket. Denna helg har de lagt in golvet…

 

WP_20130216_004

… så denna helg ser det ut så här! Nu är det dags för mig att gå lös med färg och pensel! Tjohoo! Men först ska jag måla klart taket på övervåningen.

 

DSC04771

Nu har jag i alla fall börjat med taket. Taket som jag gruvat och oroat mig för att måla… eftersom det är så högt i nock. Men det gick långt över förväntan. Nu är första varvet målat och jag hoppas och tror att vi klarar oss med ett varv till. Så två kvällar till veckan så kommer även detta tak att vara klart. Sen ska det spacklas lite mer så att jag nästa helg kan tapetsera detta, sista rum…

 

DSC04773

Redan förra helgen fick jag provtapetsera de nya tapeterna. Jag tapetserade då i den lilla hallen uppe (som är max 1 x 1,5 meter stor). Jag målade också den nyputsade muren och det blev kanonsnyggt! Några lister på det här så… ;o)Inga kommentarer tillåtna.