Har kommit av mig…

Det känns som att jag kommit av mig. Tappat styrfart. Ja, i samma veva som vi äntligen kunde flytta in i vardagsrummet, så gick luften ur liksom…

Men nu i helgen så kunde vi i alla fall åka iväg till Backens Trä i Mattmar och köpa resterande taklist, som nu åter fanns i lager. Nästa steg var förstås att försöka få någon färg på dem, vilket jag lyckades förmå mig till på söndagen.

 

   

Fredrik och Leif har fortsatt med hallen nere. Nu är all pärlspont uppspikad på väggarna och en platsbyggd garderob och bänk finns också på plats (som ska dölja elskåp, ledningar, rör och annat fult). En viss ”bastu-känsla” har nu infunnit sig i hallen… hihi. Nu ska all panel kvistlackas och sedan vitmålas – och jag hoppas snart återfå energin.

 

Fredrik har nu satt igen hålen mellan trappstegen så att vi fått en täckt trapp. Nu ska en vägg reglas upp så att vi sen kan få en städskrubb under trappen (vilket vi saknar helt just nu).

Ja, nog finns det att göra ett tag till…Inga kommentarer tillåtna.