Köksdrömmarnas berg-och-dalbana

20120917-230858.jpg

Har än en gång låtit mig inspireras av IKEA-katalogen. Hittade dessa tre fina bilder – alla lånade från IKEAs Kökskatalog 2013. Så här ska vårt kök också se ut… på ett ungefär.

20120917-230917.jpg

På tal om kök. Fredrik skulle ikväll leta reda på lådfronterna till vårt nya kök – men hittade inte igen dem. Suck. Det var bara att sätta igång och kontrollera fraktsedlar och den innehållsförteckning som följer med ritningen. Fraktsedeln och innehållsförteckningen är identiska – men när vi börjar att kryssa av listan mot de fysiska paketen som faktiskt levererats så började vi ana att något gått snett.
20120917-230933.jpg
Efter flera timmars arbete har vi nu konstaterat var det felar. Istället för fem lådfronter till SMÅ besticklådor har de skickat tjugo. Sen har de helt missat att skicka med lådfronterna till de sju STORA lådorna.

Ja, jag håller tummarna om ett bra samtal med Kamprad & C:o i morgon…Inga kommentarer tillåtna.