Helgens uppdrag: check!

20120916-204240.jpg

Inför det fjärde och sista lagret färg byttes nu färgsprutan mot pensel. Måste erkänna att det kändes rätt skönt. Tyst, full koll på färgåtgången, inget kladd och framföraaaaaaaallt – inget färgdamm överallt!!! Visst, det tog tre gånger så lång tid, men som sista varv blev det jättebra! Alla sprickor och springor täcktes och slutfinischen blev densamma som övriga nymålade tak.

 

20120916-204007.jpg

Ja, helgens ena uppdrag är alltså slutfört i tid. Kökstaket färdigmålat och helt plötsligt känner jag mig alldeles lycklig! Tänk – snart har vi vårt nya, stora, finfina lantkök som vi längtat efter så länge!

 

20120916-204043.jpg

Helgens andra uppdrag var att montera ihop alla köksdelar. Även det uppdraget slutfördes i tid och helt utan missöden. Fredrik har förutom detta även hunnit sätta fast fönsterblecken till fönstren på utbyggnaden. Check… check… check! =)Inga kommentarer tillåtna.