Vitprickigt bakslag

Halvt desperat som jag var igår kväll efter en hel natt och en hel dags regnande, skyndade jag mig ut och målade foder, midja och knutbräder när vädret ÄNTLIGEN såg lite bättre ut på kvällskvisten. Kom in vid halv tolv och gick så och la mig. Vaknade i natt av att det hällregnade… igen!! När jag stack ut näsan i morse möttes jag av ovanstående syn. SUCK! Så nu blir det till att måla om det röda också (åtminstone på några ställen). Frågan är bara NÄR!?! Det slutar ju aldrig att regna – och gör det det så är det ju bara tillfälligt…

 

Har inte fått mycket gjort idag – men en gardin och gardinstång har i alla fall kommit upp i tvättstugan. Nu är det bara ett hyllsystem längs ena väggen som saknas – sen är även tvättstugan helt ”klar”.

 

Så här mörkt var det ute igår kväll när jag målat färdigt…Inga kommentarer tillåtna.