Tapetsering av sovrum

Idag har vi fått massor gjort. Clara är hos farmor och farfar medan Fredrik och jag vigt dagen åt att tapetsera och fixa golv. Jag har koncentrerat mig på att tapetsera vårt sovrum vilket ni kan se på bilden ovan. Vi är såååå nöjda!

 

Men om det inte vore för detta lilla, men ack så betydelsefulla verktyg – Bosch Quigo så skulle jag vara hajmat när jag tapetserar. Det är ett digitalt lod som ritar våg- och lodräta laserstreck på väggarna. Suveränt för att försäkra sig om att tapetvåderna hänger rakt.

 

Fredrik har dels hjälpt mig under dagen, men framför allt har han koncentrerat sig på golven. Först lutade han av golvet i Claras rum och sen la han klart golvet i den lilla hallen utanför våra sovrum. På bilden ser ni det nylagda hallgolvet och uppe till vänster ser ni den lutade golvet. Redan nu tycker jag mig se en nyansskillnad… =)Inga kommentarer tillåtna.