Inspiration till hall

Surfar runt och söker inspiration så här på kvällskvisten… Snubblade över denna bild från Stadshem.se och börjar måla upp en ny bild i huvudet över hur vår hall nere och vår nya hall/allrum på övervåningen skulle kunna se ut.

I hallen nere kommer det att bli ganska mörkt då hallfönstret kommer att byggas in i punschverandan. Därför skulle en helvit pärlspontspanel göra sig väldigt bra nere för att göra det så ljust som möjligt. På övervåningen däremot kommer det bli väldigt ljust av de fem stora fönstren som kommer att sättas in där. Därför vore det bra med väggar som fångar upp ljuset lite grann. Dessutom har jag gått och blivit löjligt förtjust i gråa väggar. Därför skulle väggarna där uppe kunna bli ljust gråa i trapp och hall/allrum.

Mmmm, värt att fundera vidare på…Inga kommentarer tillåtna.